Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden van Webcycle.nl


1. Voorwaarden

Door het bezoeken of gebruiken van deze website, stemt u in en bent u gebonden aan de algemene en gebruiksvoorwaarden van deze website en alle toepasbare weten en regels. Tevens dient u zicht te houden aan enigszins afwijkende lokale regelgevingen die gebonden zijn aan uw locatie. Wanneer u niet instemt met deze algemene voorwaarden, is het niet toegestaan om deze website te gebruiken of te bezoeken. Het materiaal (visueel of tekstueel) dat wordt weergegeven op deze website is beschermt onder de copyright wetgeving.


2. Gebruiksvoorwaarden

 1. De toegang tot de website en diensten van Webcycle is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk en individueel gebruik. Bij het gebruiken van de inhoud van onze site, dient u de volgende dingen niet te doen:
  1. Het aanpassen of kopiÎren van het materiaal op de website;
  2. Het getoonde beeldmateriaal te gebruiken voor commerciÎle doeleinden of publieke weergave in enig verband;
  3. Het proberen na te bouwen of de werking van onze tool te herleiden voor competitieve doeleinden;
  4. Het verwijderen van copyright of eigendom watermerken van het beeldmateriaal op deze site; or
  5. Het kopiÎren van het getoonde beeld en tekst materiaal naar een andere server of website.
 2. Het recht om de website of diensten van Webcycle te gebruiken zal worden ontzegt wanneer ÈÈn of meerdere van de bovenstaande regels niet worden nageleefd. Wanneer deze rechten worden ontzegt dient u de content of het beeldmateriaal die u mogelijk heeft gedownload van deze website te verwijderen.

3. Disclaimer

De regelgeving omtrent de disclaimer van Webcycle zijn vastgelegd op een aparte pagina en worden beschouwd als aanvulling op onze algemene voorwaarden.


4. Beperkingen

Onder geen beding kan Webcycle verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke schade (inclusief, zonder beperkingen, mogelijke schade aan financiÎle inkomsten of winst, door het verstoren van bedrijfsprocessen) die voortkomt uit het gebruik of de onbereikbaarheid van het materiaal getoond op de website van Webcycle. In het bijzonder in het geval van het wegvallen van aangekochte linkpartners die besluiten om de Webcycle tool niet langer te gebruiken.


5. Veranderingen en fouten

De inhoud en werking van de Webcycle website kan technische, tekstuele en afbeelding fouten bevatten. Webcycle besteed uitgebreid aandacht aan de site om dit te voorkomen maar staat niet garant voor de werking of de accuraatheid, volledigheid of actualiteit van de voorgenoemde onderdelen van de website. Webcycle behoudt zich het recht om de inhoud van de website ten alle tijden aan te passen zonder dit te communiceren met haar bezoekers en/of gebruiker. Webcycle geeft verder geen garantie dat de inhoud van deze website in alle gevallen updates zal krijgen.


6. Links

Webcycle staat niet in voord de kwaliteit, inhoud en aard van de websites die worden getoond op onze website of die worden weergegeven in onze tool. Het vermelden van links op Webcycle.nl geeft niet aan dat we de links aanbevelen of steunen. Het gebruik en de plaatsing van deze links is volledig op eigen risico.


7. Wijzigingen in de Website gebruikersvoorwaarden

Webcycle behoudt het recht om de gebruikersvoorwaarden van de website op iedere moment te wijzigen zonder dit bekend te maken. Bij het gebruiken van deze website stemt de bezoeker en/of gebruiker in met de dan geldende gebruikersvoorwaarden zoals weergegeven op deze pagina.


8. Toepasbare recht

Alle claims omtrent de Webcycle website zijn onderhevig aan de rechten die worden voorgeschreven door het Nederlandse recht in relatie tot wet overschrijdende activiteiten.


Webcycle hecht zich aan het voeren van bedrijvigheid in overeenstemming met de regelementen die worden omschreven in deze algemene voorwaarden om de persoonlijke gegevens van onze bezoekers en gebruikers van de website te beschermen.Volg ons via
Wij ondersteunen o.a

Php.net Wordpress.org