Webcycle Blog


10 manieren om je website te promoten met linkbuilding

Gepubliceerd op 2014-06-14 21:50:09

Webcycle.nlEen hogere score binnen zoekmachines is het doel van iedere website eigenaar. Een van de manieren waarop u de populariteit en het gezag van uw website kunt verhogen is door het uitvoeren van linkbuilding. In dit artikel vind u 10 tips & strategie?n die u kunt gebruiken bij het promoten van uw website.

Lees volledig bericht

Verbeter de vindbaarheid van je webshop met Webcycle

Gepubliceerd op 2014-06-14 16:32:18

Webcycle.nlSinds 2010 is het aantal opkomende webshops gigantisch gestegen. Het is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit om er ??n te beginnen, maar dit garandeert nog geen verkopen. Om verkopen te krijgen heb je bezoekers nodig en om deze naar je webshop te krijgen is linkbuilding erg belangrijk.

Lees volledig bericht

Hoger in Google met uw Wordpress website/blog

Gepubliceerd op 2014-05-05 15:32:18

Webcycle.nlHet opzetten en doen groeien van een website is gemakkelijker dan ooit. Vooral met een CMS als Wordpress is het zeer laagdrempelig om zelf aan de slag te gaan. Uiteraard komen de bezoekers niet zomaar naar de website en zult u toch echt aan het werk moeten om te concurreren met vergelijkbare websites. Om u te helpen met het verbeteren van de vindbaarheid van uw website hebben we een overzicht samengesteld met enkele belangrijke stappen.

Lees volledig bericht

Automatisch link builden met de gratis Webcycle tool

Gepubliceerd op 2014-02-21 15:32:18

Webcycle.nlEen ieder die al eens in aanraking is gekomen met linkbuilding activiteiten zal benamen dat het een tijdrovende en intensief proces is. Naast het bereiken van potentiƫle linkpartners via diverse wegen, is het bijhouden en monitoren van binnenkomende links een hele klus. Bij Webcycle zijn wij ons bewust van de omslachtigheid van het link builden anno 2014. Om deze reden ontwikkelden wij een gratis tool die dit zal gaan veranderen.

Lees volledig bericht

Wat is linkbuilding?

Gepubliceerd op 2014-02-09 14:35:18

Webcycle.nlDe term linkbuilding wordt gebruikt wanneer we het hebben over het bewust vergaren van inkomende links naar een website. Door het vergroten van het aantal inkomende links wordt de website eerder en beter gevonden in Google. De titel of anchor van de link die je ergens anders plaatst of laat plaatsen, stelt je in staat om je site vindbaar te maken voor bepaalde zoektermen. Linkbuilding is en blijft een populaire techniek om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Lees volledig bericht


Volg ons via
Wij ondersteunen o.a

Php.net Wordpress.org