Automatisch link builden met de gratis Webcycle tool


Webcycle.nlEen ieder die al eens in aanraking is gekomen met linkbuilding activiteiten zal benamen dat het een tijdrovende en intensief proces is. Naast het bereiken van potentiële linkpartners via diverse wegen, is het bijhouden en monitoren van binnenkomende links een hele klus. Bij Webcycle zijn wij ons bewust van de omslachtigheid van het link builden anno 2014. Om deze reden ontwikkelden wij een gratis tool die dit zal gaan veranderen.


De Webcycle tool

De Webcycle tool zorgt er in het kort voor dat Nederlandse site-eigenaren elkaar gemakkelijk kunnen vinden en zo een succesvolle linkruil kunnen doen. Omdat de plaatsing van de ruil automatisch wordt verzorgt door de Webcycle tool, bent u altijd verzekerd van een succesvolle plaatsing. Omdat iedereen credits moet verdienen om ze uit te kunnen geven, kunt u rekenen op betrokken en actieve linkpartners. Simpel gezegd: de Webcycle tool stelt u in staat om gemakkelijk en snel linkvermeldingen te verzorgen zonder dat u hiervoor op jacht hoeft naar gewillige linkpartners.


Hoe werkt het?

Om u een idee te geven van de werking van onze tool, vind u hieronder de twee stappen in een linkruil met de Webcycle tool:


Stap 1: het plaatsen van een link

Wanneer u een website hebt aangemeld, kunt u direct aan de slag met het plaatsen van jouw link op een pagina van gerelateerde of waardevolle websites. Naast het bekijken van de pagina’s waar u op vermeldt kunt worden, zie u ook de pagerank en andere gegevens. Wanneer u een geschikte website hebt gevonden waar u uw site op wilt vermelden, klikt u op de “Plaats link” knop.


Stap 2: de tool doet de rest

Zodra u de “Plaats link” knop hebt aangeklikt gaat de Webcycle tool de aanvraag voor u verwerken. Naast het uitwisselen van de credit betaling van jouw account naar die van de site-eigenaar, wordt jouw link direct en volledig automatisch verwerkt op de geselecteerde link-pagina. Waarom linkbuilding voor jouw site belangrijk is

Wanneer u een eigen website heeft of beheert is het zeer belangrijk om linkbuilding te overwegen voor het bereiken van meer bezoekers en een goede positie in zoekmachines als Google. Het verkrijgen van links naar een website zorgt voor een betere vindbaarheid van de site en verhoogt de waarde die zoekmachines toekennen aan de site.

Hoe meer sites naar jouw verwijzen binnen een bepaald vakgebied of onderwerp, des te meer relevantie de zoekmachines zullen toekennen aan de pagina’s op uw website. Uiteraard is het hierbij belangrijk om er voor te zorgen dat de website informatie bevat die zowel voor bezoekers alsook zoekmachines van waarde is.


Ook aan de slag met de gratis Webcycle tool?

Het aanmaken van een account bij Webcycle is uitsluitend bedoeld voor website-eigenaren. Aangezien u verplicht bent om de tool te installeren, dient u toegang te hebben tot de achterkant van de website. Naast deze vereisten is onze service beschikbaar voor iedereen en bieden wij linkbuilding mogelijkheden binnen een groot aantal categorieën. Zo bent u altijd in staat om aantrekkelijke linkpartners te vinden voor jouw website.

Meldt u aan en begin direct!Volg ons via
Wij ondersteunen o.a

Php.net Wordpress.org